et voi saada pikavippejä ilman luottotietoja

Pikavippi 2013 vuonna on yhä suositumpi kuin milloinkaan ennen – lue lisää ja viisastu sillä vippi on käsittämättömän hyvä asia rahapulassa oleville

Pikavippi 2013 vuonna on vielä mysteeri, koska tällä hetkellä eletään kriittisiä aikoja, kun eduskunta kamppailee pikavippien kieltämisestä aina korkokattoon ja ties mitä muuta se hautoo tämän koko konseptin pään menoksi. PÄIVITYSTÄ TÄHÄN Maaliskuu 2014:

Vipit hyvässä iskussa, toki niitä on netissä vähemmissä määrin – korkokattoasetus tuli ja mullisti kaiken. Tämä sai aikaan vippifirmojen osittaisen sulkeutumisen.

Oli niin tai näin vielä ovat hommat hyvin ja pikavippi on voimissaan. Pikavippien suosio kasvaa koko ajan niinkuin voi huomata ja siitä on pikku hiljaa tulossa yleisin lainanhakusysteemi. On hienoa nähdä, että joku pistää pankkien entiselle käytännössä monopoliasemalle hieman kampoihin ja pikavippi on tässä taistossa kieltämättä todella Miten olisi halpa pikavippi 2013 vuonna - hae heti omasivahvoilla. Myös kulutusluottoa myöntävät firmat ovat ampaisseet korkealle ja saavuttaneet suuren suosion viimeisen 5-6 vuoden sisällä eli vallan nopeasti. Syynä tähän on varmasti niiden helppokäyttöisyys. Enää 2000-luvulla ihmiset eivät halua mennä jonottamaan rankan työpäivän jälkeen mihinkään ja pankeissa asioiminen on aina lähes kaikille melkoista pakkopullaa. Tästä asiasta ei käy kiistäminen. Varsinkin nykynuoriso ja uudet sukupolvet ovat tottuneet siihen, että kaikki, kuten tutustu osoitteesta perusvippi.fi vain parissa minuutissa, on mahdollista tehdä etänä kotoa käsin tietokoneella Internetin avulla. Nykyään kouluissakin on menty siihen, että lapset saavat iPodit, jolla hoidetaan jo suuri osa asioista ja lapsille opetellaan sähköistä mediaa sekä paljon tietokoneisiin ja ennen kaikkea tiedon hakuun verkosta liittyviä asioita. Kaikki siis on pikku hiljaa siirtymässä sähköiseen muotoon ja vanhoja liitutauluja ei enää löydy kuin jostain peräkylistä ja pian ei enää niistäkään.

Lue lisää Lainaa247.fi

Pikalainaa hakiessa ihmiset kuitenkin valitettavasti unohtavat, että se täytyy myös maksaa takaisin mikä näkyy siis maksuhäiriöiden jyrkässä hae pikavippiä 2014 vuonna halvemmalla kuin viime vuonnakasvussa. Viimeiset vuodet käyrä on noussut uhkaavasti ja jatkanut nousuaan vielä tänäkin vuonna eli lainan helppo saatavuus on tuonut mukanaan myös pimeän puolen. Niin kuitenkin se aina menee, että ei hyvää ilman jotain huonoa. Olisi kuitenkin hienoa jos tähän pystyttäisiin puuttumaan jollain keinolla ja maksuhäiriöt sekä luottotietojen menetykset saataisiin laskuun. Suurin syy tähän on siis juuri se, että lainaa voi hakea muutamalla klikkauksella miniläppäriltä kotisohvalta, kunhan ikää on riittävästi eli 18 vuotta. Jokin tässä yhtälössä ei täsmää, vähintään ikärajan pitäisi olla korkeampi. Nuoret menettävät yhä useammin luottotietonsa ja pääosin syynä tähän on varmasti tietämättömyys ja se, että nuori aikuinen ei vielä ymmärrä kantaa vastuuta teoistaan eikä edes välttämättä ymmärrä sen seurauksia, jotka ovat tässä tapauksessa varsin mittavat ja vakavat. Et pääse nimittäin luottotietohäiriöstä eroon kuin vasta vuosien kuluttua ja se tulee näkymään tiedoissasi ainiaan, joten tämän takia se on erittäin kehno juttu ja epäluottamustekijä lopun ikää taustatiedoissasi.

Rahan lainaaminen on aina ollut ihmisten arkipäivää ja mitään muutosta tähän tuskin koskaan tulee

Pikavippi on erittäin hyödyllinen ominaisuus ja olisi sinänsä sääli jos se jossain vaiheessa poistuisi markkinoilta. Tähän on syynä ihmisten huolimattomuus eli toisaalta on turha valittaakaan, koska mikäli pikavipit ovat tärkeä tuote monille kuluttajillejotain rajoituksia tähän on tulossa, johtuu se ihmisistä itsestään. Heidän käsissään on kuitenkin lainan takaisin maksaminen, joten valittaminen ei tässä vaiheessa enää auta, vaan siinä vaaditaan tekoja! Turha kuitenkin ehkä spekuloida moista, mutta jos on vahva sana ja aina tulevaisuus hieman mietityttää. Ahkerat pikavipin käyttäjät, jotka siis maksavat ne aina ajallaan pois saattavat kärsiä tästä mahdollisesta menetyksestä suuresti ja kuitenkin valtaenemmistö käyttää pikalainapalveluita ihan oikeisiin tarpeisiin, kuten lasten vaatteisiin ja kodin kunnostamiseen ja maksaa myös tunnollisesti pikalainat aina ajallaan pois.